0
0
Surubelnita electrica cu acumulator KS/A (fara incarcator si acumulator)
Cod: 29842
EAN: 4006274298422
Producator: Proxxon Micromot

9967 EURO

(cu TVA)
Carduri Visa Carduri MasterCard
Detalii Stoc:Livrare Imediata
Garantie persoana fizica 24 luni
Transport

Buc

Descriere
Date tehnice
NOTA
Ambalare
Contine
Greutate
Descriere
Surubelnita electrica Proxxon KS/A, puternica, rabatabila si functionare cu acumulator.

Compacta, comoda si puternica. Pentru insurubari sau gaurire in spatii inguste. Sistem electromagnetic de blocare si pre-selectia a 21 momente de torsiune intre 0.5 – 2.5Nm, cu repetabilitate ridicata.


Axul se blocheaza automat atunci cand se ajunge la cuplul selectat dar daca este nevoie se poate trece usor la modul de infiletare manual pentru strangerea finala. Prinderea accesoriilor se face cu ajutorul unui hexagon de 1/4" (prindere standard a bitilor), blocarea accesoriilor facandu-se cu ajutorul unui inel (blocare mecanica).

Surubelnita electrica KS/A este alimentata cu ajutorul acumulatorului standard Proxxon Li/A2 10.8V 2.6Ah Litiu-Ion, care nu este inclus in pachet, acesta furnizand energia pentru motorul puternic. Surubelnita electrica Proxxon KS/A dispune de o cutie de viteze pentru selectia a doua turatii, 250rpm pentru insurubari sau 750rpm pentru gaurire. Sensul de rotatie al axului poate fi schimbat rapid, atat pentru insurubare cat si pentru desurubare, cu ajutorul butoanelor de selectie, plasate ergonomic.
Zona de lucru este iluminata cu ajutorul unui LED puternic, facilitand astfel lucrul in zone intunecoase.

In pachet este inclus un set de 9 biti 1/4" standard, de calitate industriala, cu urmatoarele profiluri ale varfurilor PH0 – 1 – 2, HX 3 – 4 – 5, TX 10 – 15 – 20. Pachetul nu contine acumulatorul Li/A2 si incarcatorul rapid LG/A2, acestea putand fi achizitionate separat sau pot fi folosite de la celelalte masini Proxxon MICROMOT cu acumulator, fiind compatibile.
Date tehnice
-Turatie selectabila: 250 / 750 rpm
-Lungime 290 cm
-Greutate: 600 g (inclusiv acumulatorul)
NOTA
Pentru a avea un pret cat mai accesibil al masinilor Proxxon si pentru a evita achizitia de accesorii dublate, Proxxon a proiectat si fabricat toate masinile sale cu un singur tip de acumulator si incarcator si doua tipuri de pachete pentru acelasi model de masina:
    1.    Un pachet complet, livrat in cutie solida de polipropilena, pachet care contine atat accesoriile pentru utilizare imediata, cat si un acumulator si un incarcator. Aceste pachete sunt recomandate clientilor care isi doresc seturi complete, pentru utilizare imediata, in cutii frumoase si solide pentru transport usor si o depozitare in siguranta a fiecarei masini.
    2.    Un pachet redus, livrat in cutie din carton, pachet care contine accesoriile pentru utilizare imediata, dar nu contine acumulatorul masinii si incarcatorul acestuia. Aceste pachete sunt recomandate clientilor care utilizeaza frecvent masinile cu acumulator si care beneficiaza de sistemul profesional Proxxon Micromot Cordless Tools, unde puteti utiliza acelasi acumulator sau incarcator pentru toate cele 8 masini cu acumulator care fac parte din acest program. Achizitionand pachetul redus beneficiati de un pret special pentru corpurile masinilor si consumabilele acestora, iar numarul de acumulatoare sau incarcatoare necesare, le veti stabili in functie de necesitati, acestea pot fi achizitionate individual in functie de dorinta dumneavoastra sau pot fi folosite cele dintr-un pachet complet daca il aveti deja. Aceste pachete va ofera o flexibilitate mult mai mare la un cost mai redus, economisind bani pentru dumneavoastra dar oferindu-va aceasi experienta de utilizare ca si pachetele complete.

Ambalare
Cutie de carton.
Contine
-Surubelnita electrica Proxxon KS/A
-9 biti standard 1/4” marimile:
    -PH: 0 – 1 – 2
    -HX: 3 – 4 – 5
    -TX: 10 – 15 - 20
Greutate
1.575 kg
Accesorii
Livrare imediata
Cod: 29896
5320 EURO (cu TVA)
Livrare imediata
Cod: 29880
4284 EURO (cu TVA)
Conexiunea cu serverul a fost întreruptă. Ve rugăm reîncărcați pagina. Reîncarcă Pagina. 🗙